Perfect Imperfection Collection

Viser alle 14 resultater

 

 

 

Lunnemann Perfect Imperfection – en kollektion af håndlavede, eksklusive, unikke og personlige smykker

Rikke Lunnemanns smykker er håndlavede, eksklusive, unikke og alle personlige med en fortælling og et budskab.

Lunnemann Perfect Imperfection er en kollektion af ringe, øreringe og vedhæng, der alle er håndlavet i 18 karat genbrugsguld, med top kvalitet responsible sourced diamanter og top kvalitet naturligt farvede safirer.

 

Inspirationen bag disse smykker kan du læse her:

'Nogen gange bliver jeg så forpustet af alle de krav livet byder og af det vi forlanger af os selv. Man taler om begrebet ’12-tals piger og drenge’, som noget dårligt og noget ungdommen bør lægge fra sig. Men er vi alle ikke med til at skabe disse ’want-to-be-perfect’ unge? De skal vælge rigtigt for resten af livet og det med det samme. Man skal have højt snit for at kunne være sikker på at have alle muligheder åbne. Man skal være sikker på at gøre det rigtige på de sociale medier, for ikke at blive dømt og efterlade et aftryk i cyberspace, hvor intet i øvrigt bliver glemt. Man skal udtages for at komme på sportshold, end ikke her kan man bare være god nok, som man er.

Jeg prøver at lære mine piger, at det faktisk kan være aller bedst at være lidt skæv og u-perfekt. U-perfektheder er ikke fejl, de håndlavede skævheder med sjæl og charme, små perfekte u-perfektheder – ’Perfect Imperfection’. Derfor sidder de fattede sten ikke lige til et 12-tal!'

 

Personlige smykker fra eget Smykkeværksted i Svendborg

Alle smykker er designet og kreeret fra eget værksted i Svendborg, hvor der arbejdes med at skabe kvalitetssmykker – med hænder, tanker og værktøj. Kunsthåndværk og materialekendskab omsat i guld, sølv og ædelsten. Naturens former og mønstre er sammen med dagligdagen en uudtømmelige kilde til inspiration. Rikkes smykker er aldrig overdøvende, men skrøbelige på en poetisk og historiebærende måde.

 

Hvorfor vælge håndlavede smykker?

Smykker skal ikke købes uden omtanke. Smykker skal være unikke med et personligt præg og de skal være produceret med omtanke for miljøet og for dem, der laver dem.

 

Håndlavede smykker og ædelmetallerne

Alle vores smykker er håndlavede i høj kvalitet metal. Vi bruger Eco guld / re-cycled / genbrugs guld og genbrugs sølv fra vores faste ædelmetal leverandører.

Genbrugs ædelmetaller laves af gamle smykker som smeltes om og raffineres. Ædelmetallerne rengøres og kan derefter genbruges. Man undgår således at udvinde guld og sølv fra miner, hvor processerne er meget forurenende for både vand og miljø.

 

Håndlavede smykker og diamanter

Når vi køber vores ædelmetaller, diamanter, perler og ædelsten, handler vi med det samme lille udvalg af respekterede diamant leverandører, som vi altid har gjort og sikrer dermed at alle kommer fra de mest etiske og miljømæssigt ansvarlige måder.

Diamanterne vi bruger hos Rikke Lunnemann Jewellery overholder Kimberly-processen. Kimberly-processen forener administrationer, civilsamfund og industri i at reducere strømmen af konfliktdiamanter (rough diamanter, der bruges til at finansiere krige mod regeringer) rundt om i verden.

Rikke Lunnemann føler et dybt ansvar for at bruge et kostbart materiale, der er taget op af jorden på den rigtige måde, så diamanterne kan værdsættes i mange år frem som fremtidens arvestykker.

 

Håndlavede smykker og Perler

Hos Lunnemann Jewellery arbejder vi kun med den bedste kvalitet i kulturperler, og de fleste af vores perler er bæredygtige. Vores leverandør besøger regelmæssigt perlefarmene i Fransk Polynesien, Filippinerne, Indonesien, Vietnam og Mexico. På den måde kan de sikre, at de forhold, hvorunder perleproduktionen foregår, overholder bæredygtige principper.

Når man høster bæredygtige perler, efterbehandles perlerne ikke, og der er derfor ikke manipuleret med hverken farve eller glans. Perlerne fremstår med de kvaliteter muslingen har skabt, og der kan ved at dyrke perler under bæredygtige forhold, opnås højere kvaliteter af perlerne.