Smykkepleje

Vær venligst opmærksom på at hvert enkelt produkt er lavet i hånden og er derfor helt unikt. Små variationer som form og materiale er en del af den unikke karakter af vores smykker.

Som ved alle smykker, bør alle fatninger af ædelsten efterses en gang imellem. Hvis der er nogen bevægelse så kontakt os for at få det repareret eller gå til en lokal guldsmed.  Alle vores sten er fattet med stor omhyggelighed og Lunnemann Jewellery er ikke ansvarlig for sten, der er tabt efter køb. Vær opmærksom på, at de fleste af vores sten er omhyggeligt udvalgt for deres unikke karakter, hvilket gør, at vi ikke kan garantere en identisk udskiftning ved tab af sten, men vi vil gøre vores bedste for at finde et så ens match som muligt.  Alle matte overflader på metaller bliver hen ad vejen skinnende og vil vise en naturlig poleret overflade med tid og brug, dette er en del af metallets karakter, da det kan lide at være skinnende. Vi kan lide tanken om, at det vil ændre sig og udvikle sig sammen med dig, når metallet bliver brugt.

De fleste af vores smykker er designet til hverdagsbrug. Diamanter og Safirer er alle hårde ædelsten der ikke let bliver ridset ved brug. Rengør regelmæssigt med en blød tandbørste, flydende sæbe og varmt vand for at undgå at skidt ophober sig og for at sikre at stenen bliver ved med at skinne smukt.

Nogle smykker, som fra Cumulus kollektionen er med materialer som perler og blødere ædelsten, som vil blive ridsede ved dagligt brug, så ekstra pleje skal tages ved disse værker og lejlighedsvis brug anbefales. Rengør lejlighedsvis; til ædelstenene brug en blød tandbørste og flydende sæbe. Venligst vær forsigtig når du renser perler, da sæbe kan ødelægge deres glans. Brug aldrig en syreholdig sæbe.


Generelle plejetips

Tag dine smykker af inden praktiske aktiviteter. Dette vil sikre at dine smykker ikke ved uheld bliver beskadiget.

Kosmetikprodukter til hud og hår kan reagere med ædelsten og metaller og forårsage at dine smykker oxiderer, bliver misfarvede eller muligvis korroderer. Tag altid dine smykker på til sidste, efter bruge af kosmetik, parfume og spray.

Når du opbevarer dine smykker, anbefaler vi at gøre det i en lufttæt æske eller pose. Når specielt sølvsmykker de udsættes for luft, kan de oxidere over tid. Fornuftig opbevaring vil holde dem pæne og smukke i længere tid. Opbevar ikke dine smykker i fugtige miljøer da dette vil forårsage oxidering og vil tiltrække skidt som kan sætte sig i fatninger hvor det kan være svært at gøre rent.

Vær ekstra opmærksom når du renser smykker med ædelsten og perler. Er du det mindste i tvivl, så kontakt os meget gerne.

 

Ringstørrelse

Venligst gør dit bedste for at oplyse os om din korrekte ringstørrelse, når du placerer en ordre. Din lokale guldsmed kan hjælpe dig med den nøjagtige ringstørrelse ved at måle din finger eller ved at måle en af dine ringe, der har den rette størrelse.

Hvis du oplyser den forkerte ringstørrelse, kan vi tilrette ringen til dig mod et mindre gebyr. Pris afhænger af ring og størrelse.

Tips til at måle din ringstørrelse:
Størrelsen på din finger kan ændre sig i løbet af en dag – det bedste tidspunkt at måle den er hen mod slutningen af dagen, hvor dine fingre er størst. Mål aldrig ringstørrelse, når dine hænder er kolde, da dine fingre kan være på til ½ størrelse mindre end normalt.

Din ring skal passe komfortabelt på din finger – den skal være så stram, at den ikke kan falde af, men stadig så løs, at den kan glider over knoen på din finger.

Hvis du køber en gave, er den bedste måde at finde den rigtige ringstørrelse ved at låne hendes eller hans ring (fra den korrekte finger) og få den målt ved en lokal guldsmed.

 

FAQs

Vores materialer

Hvad er historien bag jeres diamanter?

Vi handler med det samme lille udvalg af respekterede diamant leverandører, som vi altid har gjort og sikre at alle kommer fra de mest etiske og miljømæssigt ansvarlige måde.


Fortæl om jeres guld?

Vi bruger re-cycled guld fra vores ædelmetal leverandør. Alle smykker er lødighedsstemplet og stemplet med ’makers mark’/navnestempel.


Er alle jeres smykker unikke?

Hvert smykke er fuldstændigt håndlavet i vores atelier og derfor er hvert smykke unikt. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på at små variationer vil forekomme og derfor vil variere en smule fra det foto du måske har set. Farver på ædelsten og metal kan også variere en smule og størrelser er nøjagtige indenfor rimelighedens grænser. Der findes ikke to værker, der er nøjagtigt ens.

 

Online bestilling

Hvorfor ser stenen i mit smykke anderledes ud en dem på websitet?

Vi holder af den unikke og naturlige kvalite af de diamanter og ædelstene, vi arbejder med. Der kan forventes små variationer i farve, da de er naturlige mineraler.

 

Jeg bor ikke i Danmark, sender I internationalt?

Ja, vi sender til hele verden. Venligst gå til vores Forsendelse og returnering for yderligere informationer.

 

Hvor lang tid går der før min ordre ankommer?

Da alle vores smykker er håndlavede og unikke vil leveringstiden variere.
Smykker på lager leveres indenfor ca. 3-8 dage. For smykker lavet på bestilling kan der forekomme en leveringstid på op til mellem 4 og 8 uger.

Vi gør vores yderste for, at du kan modtage dit smykke så hurtigt som muligt, og meget gerne inden de 4 uger. Skal du bruge smykket inden 4 uger så kontakt os på rikke@lunnemann.eu eller tel. +45 29845588, så gør vi vores bedste, for at imødekomme dine ønsker.

 

Hvor lang tid går der før min ordre ankommer?

Alle køb i vores online shop sendes primært med Post Nord (som track and trace). Hvert produkt placeres i en individuel smykkeæske og pakkes i en diskret polstret konvolut. Hvis modtager og leveringsadresse er forskellig fra den person der har placeret ordren, går vi ud fra at ordren er en gave og en kvittering vil ikke blive lagt i pakken. Hvis du ønsker et personligt kort til en evt. gave, så kontakt os venligst direkte.

Dækker I importafgifter, skatter og omkostninger til fortoldning?

Desværre dækker vi ikke omkostninger, afgifter og skatter i forbindelse med eksport af vores smykker til internationale destinationer. Vores kunder er ansvarlige for at afholde eventuelle afgifter og skatter i henhold til gældende love.

 

Hvad er jeres online returns policy?

Vi håber, at du bliver helt tilfreds med dine Rikke Lunnemann smykker. Hvis du af en eller anden grund ikke er helt tilfreds med dit køb, tilbyder vi gerne en bytte- eller en kredit-nota inden for 14 dage efter, at du har modtaget smykket. Alternativt refunderer vi et salg foretaget via dette websted, hvis det returneres til os ubrugt, i perfekt stand og i dets originale emballage inden for 14 dage efter din modtagelse af ordren. Venligst vær opmærksom på at returforsendelsen er dit ansvar, og returvaren skal sendes som ’track and trace’ for din regning.

Underret venligst Lunnemann Jewellery via e-mail inden du returnerer en vare. Lunnemann Jewellery kan ikke holdes ansvarlig for varer, der er blevet beskadiget under returforsendelse.

 

Køb der er fritaget for både refusion og ombytning er

  • Smykker lavet på kommisison / bestilling (skræddersyede)
  • Customized smykker

Vi henviser endvidere til vores Handelsbetingelser.

Hvordan returnerer jeg et online køb?

For at returnerer et online køb venligst kontakt rikke@lunnemann.eu for yderligere informationer. Husk at skriv dit ordrenummer i e-mailen.

 

Vi kan ikke påtage os ansvaret for ikke-ankomne returvarer og derfor anbefaler vi at alle forsendelser inden for Danmark sendes med ’track and trace’ og for internationale forsendelser at den sendes med sikker og tracable service. Vi anbefaler for alle forsendelser at den forsikres.

Venligst vær opmærksom på at forsendelsesomkostninger ikke refunderes.

Af hensyn til forebyggelse af svindel udstedes din refusion efter samme den samme metode, som du oprindeligt betalte.

Hvis du ikke er i Danmark og gerne vil returnere et smykke, vær venligst opmærksom på at en Customs Declaration form er påkrævet. Varerne skal være korrekt deklareret som ‘RETURNED DANISH GOODS’ for at sikre at ingen yderligere toldomkostninger bliver pålagt ved gen-import til Danmark. Er en vare forkert mærket og der bliver pålagt import omkostninger vil disse blive på kundens regning. Dette kan også forsinke retur processen.

Læs også Forsendelse og Returnering her.

 

Kan jeg købe smykker over telefonen eller via email?

Ja, vi er til rådighed ved normale åbningstider.