Forsendelse

Forsendelse på alle ordrer til Danmark er gratis.
Forsendelse inden for EU koster EUR 20,00
Øvrige udland: Venligst send en forespørgsel

Alle køb i vores online shop sendes primært med Post Nord (som track and trace). Hvert produkt placeres i en individuel smykkeæske og pakkes i en diskret forsendelsesæske. Vi sender til alle lande, som Post Nord servicerer. Når du har lavet din bestilling, vil du modtage en bekræftelsesmail. Når din ordre er bekræftet og sendt afsted, modtager du en mail med tracking nummer, så du kan følge forsendelsen.

Venligst vær opmærksom på at Lunnemann Jewellery ikke dækker omkostninger, afgifter og skatter i forbindelse med eksport af vores smykker til internationale destinationer. Du som kunde er ansvarlige for at afholde eventuelle afgifter og skatter i henhold til gældende love.

 

Levering

Da alle vores smykker er håndlavede og unikke vil leveringstiden variere.
Smykker på lager leveres indenfor ca. 3-8 dage. For smykker lavet på bestilling kan der forekomme en leveringstid på op til mellem 4 og 8 uger.

Vi gør vores yderste for, at du kan modtage dit smykke så hurtigt som muligt, og meget gerne inden 4 uger. Skal du bruge smykket inden 4 uger så kontakt os på info@lunnemann.eu eller tel. +45 29845588, så gør vi vores bedste, for at imødekomme dine ønsker.

Inden produktionen af bestillingsvarer går i gang sender vi en e-mail til dig for at bekræfte din ordre, smykkets specifikationer og den forventede leveringstid. Hvis du her ikke ønsker at gennemføre din ordre, vil den blive annulleret uden omkostninger for dig.

Skal du bruge dit smykke til en bestemt dato, så skriv eller ring endelig inden du laver ordren, så vil vi gøre vores yderste for at imødekomme dine ønsker.

 

Returnering

Vi håber, at du bliver tilfreds med dine Lunnemann smykker. Hvis du af en eller anden grund ikke er helt tilfreds med dit køb, tilbyder vi gerne en bytte- eller en kredit-nota inden for 14 dage efter, at du har modtaget smykket. Alternativt refunderer vi et salg foretaget via dette websted, hvis det returneres til os ubrugt, i perfekt stand og i dets originale emballage inden for 14 dage efter din modtagelse af ordren. Venligst vær opmærksom på at returforsendelsen er dit ansvar, og returvaren skal sendes som ’track and trace’ for din regning.

Underret venligst Lunnemann Jewellery via e-mail inden du returnerer en vare. Lunnemann Jewellery kan ikke holdes ansvarlig for varer, der er blevet beskadiget eller blevet væk/mistet under returforsendelse.

Køb der er fritaget for både refusion og ombytning er varer der er fremstillet specifikt til dig som kunde. Der er tale om:

  • Smykker lavet på bestilling
  • Customized smykker

Refusion og ombytning sker på betingelse af en sikker returnering af smykket i ubeskadiget og ubrugt tilstand senest 14 dage efter du har modtaget smykket. Venligst vær opmærksom på at returforsendelsen er dit ansvar, og returvaren skal sendes som ’track and trace’ for din regning. Vi anbefaler, at returnering sker ved genbrug af emballagen, som varen blev modtaget i.

Hvis du ikke er i Danmark eller EU og gerne vil returnere et smykke, vær venligst opmærksom på at en Customs Declaration form er påkrævet. Varerne skal være korrekt deklareret som ‘RETURNED DANISH GOODS’ for at sikre at ingen yderligere toldomkostninger bliver pålagt ved gen-import til Danmark. Er en vare forkert mærket og der bliver pålagt import omkostninger vil disse blive på kundens regning. Dette kan også forsinke retur processen.

Underret venligst Lunnemann Jewellery via e-mail inden du returnerer en vare. Lunnemann Jewellery kan ikke holdes ansvarlig for varer, der er blevet beskadiget eller blevet væk/mistet under returforsendelse.

Retur adresse:

Rikke Lunnemann
Lunnemann Jewellery
Lehnskov Strand 7
DK-5700 Svendborg

For yderligere information vedrørende returnering / fortrydelse henviser vi til vores Handelsbetingelser her.

 

Beskadigede varer / varer med fejl

I det uheldige tilfælde at din ordre ankommer beskadiget, eller du mistænker den er defekt, tilbyder vi en erstatning hurtigst muligt.

Kontakt os indenfor 14 dage efter du har modtaget din ordre, for at arrangere nærmere. Det kan være nødvendigt, at du skal fremsende fotos af den beskadigede / defekte vare.

Vi opstarter produktion af en erstatningsvare, så snart vi har modtaget den beskadigede / defekte vare retur.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, der ved eftersyn bliver betragtet som opstået i forbindelse med almindelig brug og slitage. Ved forkert brug, uheld eller misbrug af den købte vare bortfalder reklamationsretten også.