Anemone Collection

Viser alle 4 resultater

 

 

 

Lunnemann Anemone – en kollektion af håndlavede, eksklusive, unikke og personlige smykker

Rikke Lunnemanns smykker er håndlavede, eksklusive, unikke og alle personlige med en fortælling og et budskab.

Lunnemann Anemone er en kollektion minimalistiske og enkle øreringe, der alle er håndlavet i 18 karat genbrugsguld og genbrugs Sterling sølv.

 

Inspirationen bag disse smykker kan du læse her:

Inspirationen til denne kollektion af øreringe fik jeg en smuk forårsdag i skoven. Skovbunden var fuldstændig fyldt med de smukkeste anemoner – så langt øjet rakte.

Alle disse smukke blomster, farver, dufte og stemninger, gav mig ideen til en serie af ”samlesæt” øreringe, som kan kombineres på mange forskellige måder.

 

Personlige smykker fra eget Smykkeværksted i Svendborg

Alle smykker er designet og kreeret fra eget værksted i Svendborg, hvor der arbejdes med at skabe kvalitetssmykker – med hænder, tanker og værktøj. Kunsthåndværk og materialekendskab omsat i guld, sølv og ædelsten. Naturens former og mønstre er sammen med dagligdagen en uudtømmelige kilde til inspiration. Rikkes smykker er aldrig overdøvende, men skrøbelige på en poetisk og historiebærende måde.

 

Hvorfor vælge håndlavede smykker?

Smykker skal ikke købes uden omtanke. Smykker skal være unikke med et personligt præg og de skal være produceret med omtanke for miljøet og for dem, der laver dem.

 

Håndlavede smykker og ædelmetallerne

Alle vores smykker er håndlavede i høj kvalitet metal. Vi bruger Eco guld / re-cycled / genbrugs guld og genbrugs sølv fra vores faste ædelmetal leverandører.

Genbrugs ædelmetaller laves af gamle smykker som smeltes om og raffineres. Ædelmetallerne rengøres og kan derefter genbruges. Man undgår således at udvinde guld og sølv fra miner, hvor processerne er meget forurenende for både vand og miljø.

 

Håndlavede smykker og diamanter

Når vi køber vores ædelmetaller, diamanter, perler og ædelsten, handler vi med det samme lille udvalg af respekterede diamant leverandører, som vi altid har gjort og sikrer dermed at alle kommer fra de mest etiske og miljømæssigt ansvarlige måder.

Diamanterne vi bruger hos Rikke Lunnemann Jewellery overholder Kimberly-processen. Kimberly-processen forener administrationer, civilsamfund og industri i at reducere strømmen af konfliktdiamanter (rough diamanter, der bruges til at finansiere krige mod regeringer) rundt om i verden.

Rikke Lunnemann føler et dybt ansvar for at bruge et kostbart materiale, der er taget op af jorden på den rigtige måde, så diamanterne kan værdsættes i mange år frem som fremtidens arvestykker.

 

Håndlavede smykker og Perler

Hos Lunnemann Jewellery arbejder vi kun med den bedste kvalitet i kulturperler, og de fleste af vores perler er bæredygtige. Vores leverandør besøger regelmæssigt perlefarmene i Fransk Polynesien, Filippinerne, Indonesien, Vietnam og Mexico. På den måde kan de sikre, at de forhold, hvorunder perleproduktionen foregår, overholder bæredygtige principper.

Når man høster bæredygtige perler, efterbehandles perlerne ikke, og der er derfor ikke manipuleret med hverken farve eller glans. Perlerne fremstår med de kvaliteter muslingen har skabt, og der kan ved at dyrke perler under bæredygtige forhold, opnås højere kvaliteter af perlerne.