Placebo of High Carat

Viser alle 2 resultater

 

 

 

Lunnemann Placebo of High Carat – en kollektion af håndlavede, eksklusive, unikke og personlige vedhæng

Rikke Lunnemanns smykker er håndlavede, eksklusive, unikke og alle personlige med en fortælling og et budskab.

Lunnemann Placebo og High Carat er en kollektion af vedhæng, der er håndlavet i 18 karat genbrugsguld og sølv med responsible sourced diamanter.

 

Inspirationen bag disse ringe kan du læse her:

Denne kollektion ‘Placebo of high carat’ udspringer af nogle tanker omkring nogle af nutidens folkesygdomme. Mange af disse sygdomme kommer af vores meget og alt for høje forventninger og krav til os selv og til andre omkring os. Glemmer vi helt at værdsætte de små positive ting i vores liv? Og kan medicin være noget andet?

…. Måske noget der giver et lille smil på læben?

’…. And Counting’ – Guldsmedens sovemedicin
‘Happiness by prescription – Guldsmedens Lykkepiller, Guldkapsel med diamanter.

 

Personlige smykker fra eget Smykkeværksted i Svendborg

Alle smykker er designet og kreeret fra eget værksted i Svendborg, hvor der arbejdes med at skabe kvalitetssmykker – med hænder, tanker og værktøj. Kunsthåndværk og materialekendskab omsat i guld, sølv og ædelsten. Naturens former og mønstre er sammen med dagligdagen en uudtømmelige kilde til inspiration. Rikkes smykker er aldrig overdøvende, men skrøbelige på en poetisk og historiebærende måde.

 

Hvorfor vælge håndlavede smykker?

Smykker skal ikke købes uden omtanke. Smykker skal være unikke med et personligt præg og de skal være produceret med omtanke for miljøet og for dem, der laver dem.

 

Håndlavede smykker og ædelmetallerne

Alle vores smykker er håndlavede i høj kvalitet metal. Vi bruger Eco guld / re-cycled / genbrugs guld og genbrugs sølv fra vores faste ædelmetal leverandører.

Genbrugs ædelmetaller laves af gamle smykker som smeltes om og raffineres. Ædelmetallerne rengøres og kan derefter genbruges. Man undgår således at udvinde guld og sølv fra miner, hvor processerne er meget forurenende for både vand og miljø.

 

Håndlavede smykker og diamanter

Når vi køber vores ædelmetaller, diamanter, perler og ædelsten, handler vi med det samme lille udvalg af respekterede diamant leverandører, som vi altid har gjort og sikrer dermed at alle kommer fra de mest etiske og miljømæssigt ansvarlige måder.

Diamanterne vi bruger hos Rikke Lunnemann Jewellery overholder Kimberly-processen. Kimberly-processen forener administrationer, civilsamfund og industri i at reducere strømmen af konfliktdiamanter (rough diamanter, der bruges til at finansiere krige mod regeringer) rundt om i verden.

Rikke Lunnemann føler et dybt ansvar for at bruge et kostbart materiale, der er taget op af jorden på den rigtige måde, så diamanterne kan værdsættes i mange år frem som fremtidens arvestykker.

 

Håndlavede smykker og Perler

Hos Lunnemann Jewellery arbejder vi kun med den bedste kvalitet i kulturperler, og de fleste af vores perler er bæredygtige. Vores leverandør besøger regelmæssigt perlefarmene i Fransk Polynesien, Filippinerne, Indonesien, Vietnam og Mexico. På den måde kan de sikre, at de forhold, hvorunder perleproduktionen foregår, overholder bæredygtige principper.

Når man høster bæredygtige perler, efterbehandles perlerne ikke, og der er derfor ikke manipuleret med hverken farve eller glans. Perlerne fremstår med de kvaliteter muslingen har skabt, og der kan ved at dyrke perler under bæredygtige forhold, opnås højere kvaliteter af perlerne.