Design Resign fugl i bur vedhæng med månesten

725,00

Design: Rikke Lunnemann

Smukt vedhæng håndlavet i 18 kt guld med en dråbeformede hvide Månesten, med det smukke blålige perlemors-agtige skær som er helt specielt for denne ædelsten. Månestenen hænger inde i buret og bevæger sig smuk. Et virkelig unikt og smukt vedhæng.

Vedhænget er så smuk i en guld eller sølv halskæde.


Håndlavet guldvedhæng lavet i 18kt guld med to dråbeformede hvid månsten med smukt blåt perlemorsagtigt skær. Størrelse: 42×17 mm, Månesten: 15×8 mm

Prisen er uden kæde – find inspiration til kæder her


Læs om inspirationen bag Design Resign
 smykker her

 

Vær opmærksom på!

Hvert smykke er fuldstændigt håndlavet i mit værksted og derfor er hvert smykke unikt. Derfor kan det variere en smule fra det foto, du måske har set. Farver på ædelsten og metal kan også variere en smule og størrelser er nøjagtige indenfor rimelighedens grænser. Der findes ikke to værker, der er nøjagtigt ens.

 

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Om Månesten

hører til gruppen af bjergdannede mineraler der hedder feldspat og denne ædelsten har været elsket for dens åbenbare og smukke lighed med måneskin. Månestenen har et hvidligt eller blåligt skær som bevæger sig hen over stenen når den drejer sig i lyset. Dette kaldes adularesens. Månesten findes i mange smukke farver, såsom mørke og lyse grå, orange og hvidlige farver.