Skriv dig op til mit nyhedsbrev

Skriv dig op til mit nyhedbrev her – det udkommer ca. 4 gange om året.

 

It’s the most wonderful time of the year ….

og selvom julen igen i år er klædt i lidt anderledes klæder, så nærmer hjerternes fest sig heldigvis med hast. Vi er efterhånden ved at have vænnet os til denne usikre og anderledes tid, og derfor tillader jeg mig ikke at lade mig forstyrre af de urolige tanker …. men i stedet glæde mig til alt det dejlige julen bringer.

Desværre forhindrer øreringe, ringe og smykker ikke udbredelsen af diverse Corona varianter, men en ting er sikkert, diamanter lyser op i den mørke tid. De glimter og skinner på en ægte og fantastisk måde – for mine diamanter er ægte! Ligesom alle de andre sten og perler du finder i min web-shop:

Lunnemanns glimtende Boutique

Julegaver

Der er stadig travlt i værkstedet, og jeg har også en del nyheder, som du kan finde i shoppen. Du kan stadig nå at købe en personlig og helt unik gave til en speciel person i dit liv (ja og det kan jo også betyde en gave til dig selv – dem holder jeg selv meget af! ;)).

Smykkebakkerne er fyldt op med det dejligste guld og de smukkeste funklende diamanter og ædelsten, så lad dig inspirere på lunnemann.eu og har du spørgsmål så ring eller skriv.