Barbie - Jewellery * Film * Moments

What was I made for?  Jewellery * Film * Moments

 

Jeg er blevet inviteret til at deltage i Udstillingen Jewellery * Film * Moments.

 

Udstillingen er kurateret af Nina Hald og er et samarbejde med Nordisk Film biografer. Biografgæster på Frederiksberg, i Viborg og Odense kan se frem til en ekstraordinær oplevelse i foråret. Vi er 40 smykkedesignere og guld- og sølvsmede, der hver har skabt et smykke inspireret af en film.

Mit smykke har jeg kaldt ’What was I made for?’ og filmen jeg har ladet mig inspirere af er den skønne film ’Barbie’.

Mine tanker bag mit smykke er:

Barbie er klassisk elegant, smuk og unægtelig populær, det kan ikke bestrides. Men hvorfor blev Barbie skabt? For at vise små piger verden over, at de kan blive lige hvad de ønsker? eller for at vise dem, at det er sådan, man skal se ud for at være perfekt? Og – er det kun sort (hmm pink) eller hvidt?

Mon ikke drømmen er, at piger skal have en Barbie-tro på, at de er perfekte på deres helt egen Birkenstock (real life) måde?

Jeg har lavet et sæt øreringe hvor toppen er det klassiske Birkenstock spænde lavet i sølv, og de lyserøde ’perler’ er make-up svampe – lavet i plast: life in plastic -it’s fantastic.

Udstillingen kan ses i forhallen i:

  • Falkoner Bio på Frederiksberg fra 1. marts til 29. marts 2024
  • Viborg Fotorama fra den 1. april til 28. april 2024
  • Nordisk Film Biografer Odense fra den 1. maj til den 30. maj 2024.

Der er gratis éntre til udstillingen i alle tre biografer og biografernes åbningstider er 30 minutter før første forestilling alle ugens dage.

Foto: Iben Kaufmann