Design Resign vedhæng med Prasiolit (Grøn Ametyst)

360,00

Design: Rikke Lunnemann

Smukt vedhæng håndlavet i 18 kt guld med den flotteste sarte grønne facetterede Prasiolit – grønne ametyst. Den smukke ædelsten, som har en virkelig flot facon, næsten som en del af en chandelier er den lange krop på den lille fugl. Den er simpelthen så fin. Vedhænget er så fint i en guld eller sølv halskæde.


Håndlavet guldvedhæng lavet i 18kt guld med en facetteret Prasiolit. Størrelse: 56×16 mm, Prasiolit 33×9 mm

Prisen er uden kæde – find inspiration til kæder her


Læs om inspirationen bag Design Resign
 smykker her

 

Vær opmærksom på!

Hvert smykke er fuldstændigt håndlavet i mit værksted og derfor er hvert smykke unikt. Derfor kan det variere en smule fra det foto, du måske har set. Farver på ædelsten og metal kan også variere en smule og størrelser er nøjagtige indenfor rimelighedens grænser. Der findes ikke to værker, der er nøjagtigt ens.

 

På lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Lunnemann Design Resign – en kollektion af håndlavede, eksklusive, unikke og personlige smykker

Rikke Lunnemanns smykker er håndlavede, eksklusive, unikke og alle personlige med en fortælling og et budskab.

Lunnemann Design Resign er en kollektion øreringe og vedhæng, der alle er håndlavet i 18 karat genbrugsguld med top kvalitet perler og forskellige ædelsten i mange smukke farver.

Læs om inspirationen bag smykkerne her:

‘Dansk design lever fortsat højt på design klassikere fra Arne Jacobsen, Kjærholm, Wegner etc, mesterværker som skal hentes tilbage i 50’erne og 60’erne. Kunne det tænkes, at en design klassiker efter mange år, selv bliver træt af at være det, den har været så længe, og ’siger op’? hvis altså de var i stand til give deres mening til kende!

Den fornemmelse fik jeg, da jeg igen så en af Vedel’s fugle sidde på en trist hylde. Den ønskede at flyve ud af det ”klassiker-bur” den har siddet i siden 1959 – ud i verden, som en ny og fri fugl!’