En virkelig Prindsesse

Arbejdstitlen til disse ringe var ’En dronning værdig – Førstedamer’, og det fik mig straks til at tænke over, hvad en virkelig dronning er. Der er selvfølgelig dem, vi alle kender fra de forskellige Europæiske kongehuse; de der er født til titlen.

Der er de kvinder, som er ’dronninger’ og førstedamer både af embede men også af hjerte, sind og power. Det er kvinder som Michelle Obama, Emma Watson, Greta Thunberg, Emma González, der alle arbejder og kæmper hårdt og med hjertet for en sag. Den liste af kvinder er lang, meget lang.

Men så er der jo også de få, der bare er: ’En dronning værdig’, som er blevet testet, har bestået prøven og har vist, at de er ’en rigtig prinsesse’.

Ringene er inspireret af H.C. Andersens eventyr Prinsessen på ærten. De er alle unika ringe laver i 18 kt re-cycled guld hver med deres helt egen ædelsten og med deres helt egen ædelsten inden i. Og selvfølgelig har de – imellem “edderdunsdynerne” – endnu en diamant gemt – ellers var hun jo ikke ‘En virkelig Prindsesse’!