Design Resign vedhæng med gylden South Sea Perle

kr. 4.200,00

Design: Rikke Lunnemann

Smukt vedhæng håndlavet i 18 kt guld med en virkelig smuk dyb gylden South Sea perle. Perlen har køn dråbefacon – næsten som et æg, og har en fantastisk glas og smuk guld farve. Den er produceret under bæredygtige forhold. Jeg har special-valgt denne perle for den farve og den fine æggeformede facon. Vedhænget er så smuk i en guld eller sølv halskæde.


Håndlavet guldvedhæng lavet i 18kt guld med en dråbeformet bæredygtigt dyrket South Sea Perle. Størrelse: 35×14 mm, Perle: 12×11 mm

Prisen er uden kæde – find inspiration til kæder her


Læs om inspirationen bag Design Resign
 smykker her

 

Vær opmærksom på!

Hvert smykke er fuldstændigt håndlavet i mit værksted og derfor er hvert smykke unikt. Derfor kan det variere en smule fra det foto, du måske har set. Farver på ædelsten og metal kan også variere en smule og størrelser er nøjagtige indenfor rimelighedens grænser. Der findes ikke to værker, der er nøjagtigt ens.

 

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Om South Sea Perlen

Der findes to typer af South Sea perlemuslingen (Pinctada maxima). Den sølv-læbede musling og den guld-læbede. Den sølv-læbede skaber perler i nuancerne hvid, sølvhvid, rosa-hvid og creme og perlerne fra den guld-læbede perlemusling har nuancerne creme, gul og guld.

South Sea kulturperlens oprindelse varierer efter farven. De smukkeste hvide kommer fra Australien og senest fra Indonesien og de skønne gyldne perler fra enten Indonesien, Philippinerne eller Burma. For at sikre kvalitet og måden hvor perlerne dyrkes samarbejder vores leverandør tæt med perlefarme fra Indonesien og Philippinerne, der dyrker og arbejder ud fra bæredygtige principper, der er gennemgående i hele værdikæden.

Jeg arbejder kun med den bedste kvalitet i kulturperler, og de fleste af mine perler er bæredygtige. Min leverandør besøger regelmæssigt perlefarmene i Fransk Polynesien, Filippinerne, Indonesien, Vietnam og Mexico. På den måde kan de sikre, at de forhold, hvorunder perleproduktionen foregår, overholder bæredygtige principper.