Design Resign vedhæng med Tahiti perle

kr. 2.900,00

Design: Rikke Lunnemann

Smukt vedhæng håndlavet i 18 kt guld med en dråbeformet Tahiti perle. Perlen har køn dråbefacon og har den fineste mørke grøn/blå farver med et skær af rødt. Den er produceret under bæredygtige forhold. Jeg har special-valgt denne perle for dens farve. Vedhænget er så smuk i en guld eller sølv halskæde.


Håndlavet guldvedhæng lavet i 18kt guld med en dråbeformet bæredygtigt dyrket Tahiti perle. Størrelse: 36×15 mm, Perle: 12×10 mm

Prisen er uden kæde – find inspiration til kæder her


Læs om inspirationen bag Design Resign
 smykker her

 

Vær opmærksom på!

Hvert smykke er fuldstændigt håndlavet i mit værksted og derfor er hvert smykke unikt. Derfor kan det variere en smule fra det foto, du måske har set. Farver på ædelsten og metal kan også variere en smule og størrelser er nøjagtige indenfor rimelighedens grænser. Der findes ikke to værker, der er nøjagtigt ens.

 

På lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Om Tahiti Perlen

Den sortlæbede perlemusling (Pinctada margaritifera) findes naturligt i lagunerne i de Fransk Polynesiske atoller og perlerne har navnet ”Tahiti perler” fra den største af de Fransk Polynesiske øer, Tahiti. Tahiti perlerne er kendt for deres yderst smukke perlemor med en exceptionel glans og dette, kombineret med de unikke, naturlige farver, gør disse perler helt specielle.

Jeg arbejder kun med den bedste kvalitet i kulturperler, og de fleste af mine perler er bæredygtige. Min leverandør besøger regelmæssigt perlefarmene i Fransk Polynesien, Filippinerne, Indonesien, Vietnam og Mexico. På den måde kan de sikre, at de forhold, hvorunder perleproduktionen foregår, overholder bæredygtige principper.